Witaj gościu!

Musisz być zalogowany, aby móc w pełni korzystać z forum! Jeśli nie masz jeszcze u nas konta, możesz się zarejestrować, klikając poniższy przycisk.

Skocz do zawartości

zamknięty [Opinia] PsychaSiada.pl

Hardcore
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na tą chwilę sieć prezentuję się się wzorowo, codziennie widzę jak rejestrują się i siedzą tam mocne niknejmy. (Podejrzewam, że współpraca). Serwerków trochę mają i co najważniejsze siedzą tam ludzie. Oraz forum jest mega aktywne co jest mega pozytywem. Sam miałem propozycję dołączenia tam, ale na razie będę siedział gdzie siedzę. Chociaż czas pokażę. Póki co prezentuję się obiecująco! Trzymam kciuki za chłopaków. 😉 

get owned get 1s

• Like 2

no to nadszedł czas by wystawić jako autor tematu opinię, a więc zaczniemy od błędu:

wZdqt6J.png

kolejna rzecz to z rana wchodzę i odziwo tabela była zepsuta.

nie wiem czy tylko ja tak twierdzę ale forum był robiony na kolanie pod względem szybkości nie sprawdzając.

syf, bajzel i stoi na cyber-folksie (dawniej: linuxpl.com) bez zabezpieczeń i nie jest nawet godny wart polecenia, tak apropo jeszcze administracja wchodzi na fora i wypisuje na pw wiadomości o propozycjach do osób nieznanych (co można uznać za reklamę) oferując posadę na stanowisko np. J@

radzę innym osobom by uważali żeby ludzie nie spierdolili i życzę miłego dnia oraz miłego czytania w temacie.

• Haha 1

2 godziny temu, Hardcore napisał:

no to nadszedł czas by wystawić jako autor tematu opinię, a więc zaczniemy od błędu:

wZdqt6J.png

nie wiem czy tylko ja tak twierdzę ale forum był robiony na kolanie pod względem szybkości nie sprawdzając.

syf, bajzel i stoi na cyber-folksie (dawniej: linuxpl.com) bez zabezpieczeń i nie jest nawet godny wart polecenia, tak apropo jeszcze administracja wchodzi na fora i wypisuje na pw wiadomości o propozycjach do osób nieznanych (co można uznać za reklamę) oferując posadę na stanowisko np. J@

Jako własciciel tej sieci zdementuje Twoja wypowiedź, przynajmniej w jakimś stopniu, bo zanim sie wypisuje takie rzeczy w internecie, trzeba sprawdzić ich wiarygodność.

1. Tabela jest zepsuta, ponieważ na bierzaco kupujemy nowe wtyczki, i konfigurujemy je z nowym stylem, ktory wleci juz nawet moze jutro, jesteś fanem, wiec sprawdzaj.

2.Forum istnieje 2 tygodnie, wiec tak, jest na pewno mnostwo bledow ktore beda na birząco usuwane.

3. "administracja wchodzi na fora i wypisuje na pw wiadomości o propozycjach do osób nieznanych (co można uznać za reklamę) oferując posadę na stanowisko np. J@"  - Jedyna wiadomość jaką napisałem na forum errorheada, bo tak chodzi o forum errorhead to wiadomość do broklyna z propozycją odkupienia forum, a nie przejścia do nas na j@, j@ została u nas namiast Milena(Miley) i nie jest mi osobą nieznaną, bo znamy sie dłużej niż Wy podejrzewam, z rozmowy o paczkach cs go, wynikł fakt, ze w waszej administracji panuje burdel syf i ubóstwo, wyzywanie i dziecinada w którym Miley nie chciala uczestniczyc, a ze jakotakie doświadczenie w prowadzeniu sieci ma, oraz 2 fajne serwerki, to jej zaprponowalem przejscie do nas, całość rozmowy miała miejsce na prywatnym messengerze nie na forum.

4. Myśle, ze zadne fora sie nie boją o swoich ludzi, jeśli prowadzą to z głową i trzymają to w pionie, nikt od nich nie odejdzie. 

Pozdrawiam wszystkich hejterów cs i liczę na uczciwą opinie która pozwoli nam podjąć kroki w celu usprawnienia sieci. 

ps. forum hejterzycs sledze od jakiegos czasu, i myśle, ze za farmazony czyli powielanie nieprawdy jak ta wyzej, powinny osoby ponosić konsekwencje. 

Edytowane przez RIDE!
  • Like 2

• Administrator
16 minut temu, RIDE! napisał:

Jako własciciel tej sieci zdementuje Twoja wypowiedź, przynajmniej w jakimś stopniu, bo zanim sie wypisuje takie rzeczy w internecie, trzeba sprawdzić ich wiarygodność.

1. Tabela jest zepsuta, ponieważ na bierzaco kupujemy nowe wtyczki, i konfigurujemy je z nowym stylem, ktory wleci juz nawet moze jutro, jesteś fanem, wiec sprawdzaj.

2.Forum istnieje 2 tygodnie, wiec tak, jest na pewno mnostwo bledow ktore beda na birząco usuwane.

3. "administracja wchodzi na fora i wypisuje na pw wiadomości o propozycjach do osób nieznanych (co można uznać za reklamę) oferując posadę na stanowisko np. J@"  - Jedyna wiadomość jaką napisałem na forum errorheada, bo tak chodzi o forum errorhead to wiadomość do broklyna z propozycją odkupienia forum, a nie przejścia do nas na j@, j@ została u nas namiast Milena(Miley) i nie jest mi osobą nieznaną, bo znamy sie dłużej niż Wy podejrzewam, z rozmowy o paczkach cs go, wynikł fakt, ze w waszej administracji panuje burdel syf i ubóstwo, wyzywanie i dziecinada w którym Miley nie chciala uczestniczyc, a ze jakotakie doświadczenie w prowadzeniu sieci ma, oraz 2 fajne serwerki, to jej zaprponowalem przejscie do nas, całość rozmowy miała miejsce na prywatnym messengerze nie na forum.

4. Myśle, ze zadne fora sie nie boją o swoich ludzi, jeśli prowadzą to z głową i trzymają to w pionie, nikt od nich nie odejdzie. 

Pozdrawiam wszystkich hejterów cs i liczę na uczciwą opinie która pozwoli nam podjąć kroki w celu usprawnienia sieci. 

ps. forum hejterzycs sledze od jakiegos czasu, i myśle, ze za farmazony czyli powielanie nieprawdy jak ta wyzej, powinny osoby ponosić konsekwencje. 

Na forum każdy może się wypowiedzieć bez cenzury - taki jest zamysł tego forum.

Jeżeli ktoś napisał coś co nie jest prawdą to udowodnij mu to i zapewne jeszcze wyjdzie Ci lepiej 😄

Co do @ Boski Z Polski nie będę się wypowiadał, był u mnie dawno dawno temu ale to z pajacami 🤔

Na chwile obecną skoro czekacie na styl to błędy mogą być, ale brak przyjaznych adresów to już XD

Jeszcze jedno co mnie irytuje to podczas odświeżania waszego forum

Spoiler

image.png

RWD też nie jest na wysokim poziomie

Spoiler

image.png

• Like 2

@ daffyy

Forum nie stoi długo, tak jak Hubert o tym wspomniał stoi ponad 2 tygodnie, nie ma co oczekiwać jakichś cudów, że forum nie będzie miało błędów/niedociągnięć. Cały czas na bieżąco są robione poprawki, ale teraz wolimy się skupić na nowym stylu i dopieścić go do końca, żeby było jak najmniej niedociągnięć, bo takie rzeczy będą zawsze. O sytuację z J@ i ściąganie nowych osób z innych for to co to za problem ? Administracja chyba za bardzo się poczuli i traktują aktualnie " swoich " ludzi jak rzecz materialną, jak własność, co jest dużym błędem. Wolna wola kto zostanie a kto się przeniesie, chyba jak dostajesz lepszą ofertę pracy gdzie dostajesz więcej pieniędzy, lepszą atmosferę, lepsze warunki to jest to logiczne, że skorzystasz z takiej oferty. Oczywiście tu nie chodzi o to. Administracja nie powinna mieć do kogoś o to pretensji, a zwłaszcza do Administracji sieci do której odchodzi, tylko do tej osoby jak już. 

Pozdrawiam ;)

• Like 1

15 minut temu, daffyy napisał:

Na forum każdy może się wypowiedzieć bez cenzury - taki jest zamysł tego forum.

Jeżeli ktoś napisał coś co nie jest prawdą to udowodnij mu to i zapewne jeszcze wyjdzie Ci lepiej 😄

Co do @ Boski Z Polski nie będę się wypowiadał, był u mnie dawno dawno temu ale to z pajacami 🤔

Na chwile obecną skoro czekacie na styl to błędy mogą być, ale brak przyjaznych adresów to już XD

Jeszcze jedno co mnie irytuje to podczas odświeżania waszego forum

Pokaż ukrytą zawartość

image.png

RWD też nie jest na wysokim poziomie

Pokaż ukrytą zawartość

image.png

1. To fakt, mozna wypowiadac sie bez cenzury, ale farmazon to farmazon. 

2.  Broklyn, wlaściciel sieci z której poszły zarzuty próbuje się tu zalogować ale ma jakiś problem, napisze wyjasnienie, ze takie sytuacje nie miały miejsce, za wszystkim stoi Sysek administrator Ts3 który wbił nam na forum, robił syf na chatboxie oraz wypisywał wiadomości prywatne, jest aktualnie jedyna osoba z banem na naszej sieci (gratulujemy) a teraz mnie straszy na chtaboxie errorheada, ze nie wiem z kim rozmawiam wielkie XD . rozmowa poniżej, chyba jakis Grzesia kumpel fumfel.

3. Boski z Polski jest chyba mocno kontrowersyjna osobą lub był, sami nie byliśmy swoimi zwolennikami a jednak teraz wspołpracuje nam sie bardzo dobrze. 

4. Tak, czekamy na styl, chcemy poprawic wszystkie bledy, wyrzekamy sie pomocy ludzi spoza forum ze względów bezpieczeństwa, co do cyberfolksa, niedługo rowniez przeniesione bedzie.

5. co do blędów to mogę Ci tylko podziekować, wiemy na co musimy w pierwszej kolejności zwrócić uwage. 

daje 3 zalaczniki, jeden z autorem tematu czyli Sysek, drugi, ze wlasciciel zobowiązał się, zdementowac kłamstwa jakie tu padły,  trzeci potwierdzjaący, ze z Mileną o wspołpracy rozmawialismy juz dużo wczesniej a finalnie dogadaliśmy sie teraz.  

Pozdrawiam 😉 

sysek.png

obraz_2022-06-04_183636852.png

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• Like 4

26 minut temu, RIDE! napisał:

1. To fakt, mozna wypowiadac sie bez cenzury, ale farmazon to farmazon. 

2.  Broklyn, wlaściciel sieci z której poszły zarzuty próbuje się tu zalogować ale ma jakiś problem, napisze wyjasnienie, ze takie sytuacje nie miały miejsce, za wszystkim stoi Sysek administrator Ts3 który wbił nam na forum, robił syf na chatboxie oraz wypisywał wiadomości prywatne, jest aktualnie jedyna osoba z banem na naszej sieci (gratulujemy) a teraz mnie straszy na chtaboxie errorheada, ze nie wiem z kim rozmawiam wielkie XD . rozmowa poniżej, chyba jakis Grzesia kumpel fumfel.

3. Boski z Polski jest chyba mocno kontrowersyjna osobą lub był, sami nie byliśmy swoimi zwolennikami a jednak teraz wspołpracuje nam sie bardzo dobrze. 

4. Tak, czekamy na styl, chcemy poprawic wszystkie bledy, wyrzekamy sie pomocy ludzi spoza forum ze względów bezpieczeństwa, co do cyberfolksa, niedługo rowniez przeniesione bedzie.

5. co do blędów to mogę Ci tylko podziekować, wiemy na co musimy w pierwszej kolejności zwrócić uwage. 

daje 3 zalaczniki, jeden z autorem tematu czyli Sysek, drugi, ze wlasciciel zobowiązał się, zdementowac kłamstwa jakie tu padły,  trzeci potwierdzjaący, ze z Mileną o wspołpracy rozmawialismy juz dużo wczesniej a finalnie dogadaliśmy sie teraz.  

Pozdrawiam 😉 

sysek.png

obraz_2022-06-04_183636852.png

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Wszystko super zgadzam się ale dlaczego nie zamazujesz zdjęć publicznie skoro udostępniasz na forum?

i udostępniaj wszystkie rozmowy nasze a nie połowę rozmowy.

Godzinę temu, RIDE! napisał:

proszę udowodnij w postaci zrzutu/ekranu że u nas na forum panuje syf i wyzywanie oraz ubóstwo, na ten moment to przychodzisz do nas na forum i szukasz kolegów/fuzji wypisując do administracji o osobę która udostępniła post tutaj na forum (trzeba mieć kurwa tupet), ale znalazłeś bo jak bym się nie przyznał to byś szukał dalej.

@ daffyy zgłaszam że brooklyn właściciel sieci nie może tutaj na forum wejść bo błąd mu wyskakuje, wyślę ci na pw.

Edytowane przez Hardcore
Poprawka
  • Haha 1
  • Płaczek 1

3 minuty temu, Hardcore napisał:

odnij w postaci zrzutu/ekranu że u nas na forum panuje syf i wyzywanie oraz ubóstwo, na ten moment to przychodzisz do nas na forum i s

3 minuty temu, Hardcore napisał:

Wszystko super zgadzam się ale dlaczego nie zamazujesz zdjęć publicznie skoro udostępniasz na forum?

proszę udowodnij w postaci zrzutu/ekranu że u nas na forum panuje syf i wyzywanie oraz ubóstwo, na ten moment to przychodzisz do nas na forum i szukasz kolegów/fuzji wypisując do administracji o osobę która udostępniła post tutaj na forum (trzeba mieć kurwa tupet), ale znalazłeś bo jak bym się nie przyznał to byś szukał dalej.

@ daffyy zgłaszam że brooklyn właściciel sieci nie może tutaj na forum wejść bo błąd mi wyskakuje, wyślę ci na pw.

Nigdy z nikim nie szukałem fuzji i nie mam zamiaru szukać Sysiu, gubisz się sam we własnych kłamstwach, dopiero mowiles, ze szukam ludzi i wypisuje do nich pw, teraz, ze szukam fuzji ? Gwarantuje, ze polityka naszej sieci nigdy nie bedzie miala polegac na fuzjach. Przestań w końcu sie mazac, badz mezczyzną, nosisz spodnie czy spódniczke? 

Edytowane przez RIDE!

1 minutę temu, RIDE! napisał:

Nigdy z nikim nie szukałem fuzji i nie mam zamiaru szukać Sysiu, gubisz się sam we własnych kłamstwach, dopiero mowiles, ze szukam ludzi i wypisuje do nich pw, teraz, ze szukam fuzji ? Gwarantuje, ze polityka naszej sieci nigdy nie bedzie miala polegac na fuzjach. Przestań w końcu sie mazac, badz mezczyzną, nosisz spodnie czy spódniczke?

a kto chciał odkupić forum i pytał o przejście do was? ja wszystko wiem.

1 minutę temu, Hardcore napisał:

a kto chciał odkupić forum i pytał o przejście do was? ja wszystko wiem.

Ja wlozylem oferte odkupienia forum i zeby Broklyn postawil u nas serwery, o zadnej fuzji nikt nigdy nie mówił 😉 

dowody

ofka.png

przejscie.png

• Like 1
  • Haha 1

1 minutę temu, RIDE! napisał:

Ja wlozylem oferte odkupienia forum i zeby Broklyn postawil u nas serwery, o zadnej fuzji nikt nigdy nie mówił 😉 

dowody

ofka.png

przejscie.png

pozostawiam to bez komentarza, sam się wjebałeś w bagno i sam z tego wyjdziesz hahaha

Teraz, RIDE! napisał:

widze argumenty się skończyły, w sumie zadnego nie miałeś. 

czekam na te argumenty teraz o tych plotach na sieć czyli o syfie, wyzywaniu i itp. bo chwilowo bazuje to u was że macie błędy i syf oraz brak zabezpieczeń.

a tak apropo to i tak tyczy się twojego forum głównie, krytykę przyjmuj na klatę.

1 minutę temu, Hardcore napisał:

czekam na te argumenty teraz o tych plotach na sieć czyli o syfie, wyzywaniu i itp. bo chwilowo bazuje to u was że macie błędy i syf oraz brak zabezpieczeń.

a tak apropo to i tak tyczy się twojego forum głównie, krytykę przyjmuj na klatę.

Sam styl Twojej wypowiedzi + cel tego posta mówi samo za siebie. Ja już skonczłem,  nie zapraszam do dyskusji, zaraz pewnie ludzie ocenią.

• Haha 1

7 godzin temu, daffyy napisał:

Byłem i raczej problemów nie robiłem 😛

10 godzin temu, Hardcore napisał:

Ojejku, już działa
8.thumb.png.a9c83765bac3b09d5b8ea53436c5d03b.png

?

nie jest nawet godny wart polecenia, tak apropo jeszcze administracja wchodzi na fora i wypisuje na pw wiadomości o propozycjach do osób nieznanych (co można uznać za reklamę) oferując posadę na stanowisko np. J@

7.png.c86eaca2e628a539cb2e3fae567ece3a.png

Nie no, generalnie, to beczka. Nie dbacie o ludzi, a później się dziwicie, że ludzie odchodzą. 

6 godzin temu, Hardcore napisał:

Nie wiem, administracja Waszej sieci usuwa rozmowy na chatboxie, które trochę bardzo nie są na waszą korzyść.

Hmm, ciekawe, że ostatnie wpisy, które można przeczytać są sprzed 13h, akurat po naszej rozmowie XD 

9.thumb.png.2e90850a4c990c3e7804fc6edf460021.png 

Kilka screenów z autorem tematów:

1.thumb.png.72ff015caac57249eb2721c1985b383f.png

2.png.b7e924afe313cc57a3a79b7f0309860a.png3.png.04930ce980c8055bc78ade2fbfb5080d.png4.png.8358f336afee357e9f21e59673216e20.png5.png.ec544668507de862a75728fe68f9ef57.png6.png.732fe4c1e95cc9ac21626aceb533e4b7.png

Kończąc temat, 
jakiś randomowy laczek się pruje. Psycha mu siadła :KEKW:

10.png.b68fa0d959e484858faeff559f30e756.png

Edytowane przez Boski Z Polski
  • Like 1

6 godzin temu, Boski Z Polski napisał:

Byłem i raczej problemów nie robiłem 😛

Ojejku, już działa
8.thumb.png.a9c83765bac3b09d5b8ea53436c5d03b.png

?

7.png.c86eaca2e628a539cb2e3fae567ece3a.png

Nie no, generalnie, to beczka. Nie dbacie o ludzi, a później się dziwicie, że ludzie odchodzą. 

Nie wiem, administracja Waszej sieci usuwa rozmowy na chatboxie, które trochę bardzo nie są na waszą korzyść.

Hmm, ciekawe, że ostatnie wpisy, które można przeczytać są sprzed 13h, akurat po naszej rozmowie XD 

9.thumb.png.2e90850a4c990c3e7804fc6edf460021.png 

Kilka screenów z autorem tematów:

1.thumb.png.72ff015caac57249eb2721c1985b383f.png

2.png.b7e924afe313cc57a3a79b7f0309860a.png3.png.04930ce980c8055bc78ade2fbfb5080d.png4.png.8358f336afee357e9f21e59673216e20.png5.png.ec544668507de862a75728fe68f9ef57.png6.png.732fe4c1e95cc9ac21626aceb533e4b7.png

Kończąc temat, 
jakiś randomowy laczek się pruje. Psycha mu siadła :KEKW:

10.png.b68fa0d959e484858faeff559f30e756.png

głównym celem jest twoje forum, nie errorhead.

wracając do tematu to napisałem ci grzecznie po czym co stawiałeś jakieś warunki i dopytywałeś skąd jestem a tak apropo te rozmowy są ucięte ogólnie nie ma całej rozmowy naszej, wstaw całe proszę to wrócimy do wątku.

na ten moment to przychodzicie i trujecie dupę więc czego można było się spodziewać? odpisałem krótko że możecie mieć problemy i forum będzie zdechnięte ale nie napisałem kiedy?!  co fakt jest błędem po mojej stronie trochę, a tą laskę olać jest skoczkiem będzie latać z forum na inne forum i tyle.

a co dot. chatboxu to guzik ciebie interesuje kto co usuwa, jakoś mnie na forum waszym zbanowałeś bez konsultacji z @ RIDE!  i nie miałem do tego problemu, po chwili włazisz na forum do nas i skarżysz się że Sysek tamto/sramto i owamto zrobił to tak samo jak byś poszedł do nauczycielki i naskarżył się na ucznia = Dziecinada.

@ RIDE!  z tego co mi wiadomo to brooklyn ci nie pozwolił udostępniać rozmów, hmm zamieszczę rozmowę.

sWwI3pC.png

mówimy o tym bagnie:

13 godzin temu, RIDE! napisał:

dowody

ofka.png

przejscie.png

o fuzji nikt nic nie mówił ale to zdjęcie mówi samo za siebie więc kłamstwo twoje idzie na jaw, dlaczego ma zamknąć forum? z jakiej to przyczyny? i dlaczego ma sprzedać akurat tobie forum?

na koniec:

czekam na te argumenty teraz o tych plotach na sieć czyli o syfie, wyzywaniu i itp. bo chwilowo bazuje to u was że macie błędy i syf oraz brak zabezpieczeń

które są wystawione w wątku, cytuję:

14 godzin temu, RIDE! napisał:

to tyle, poukładaj sobie wszystko w głowie i skontaktuj się prywatnie bo chwilowo na obydwojgu wychodzimy na idiotów a głównie ty i te forum gówno warte.

• Płaczek 2

3 godziny temu, Hardcore napisał:

głównym celem jest twoje forum, nie errorhead.

wracając do tematu to napisałem ci grzecznie po czym co stawiałeś jakieś warunki i dopytywałeś skąd jestem a tak apropo te rozmowy są ucięte ogólnie nie ma całej rozmowy naszej, wstaw całe proszę to wrócimy do wątku.

na ten moment to przychodzicie i trujecie dupę więc czego można było się spodziewać? odpisałem krótko że możecie mieć problemy i forum będzie zdechnięte ale nie napisałem kiedy?!  co fakt jest błędem po mojej stronie trochę, a tą laskę olać jest skoczkiem będzie latać z forum na inne forum i tyle.

a co dot. chatboxu to guzik ciebie interesuje kto co usuwa, jakoś mnie na forum waszym zbanowałeś bez konsultacji z @ RIDE!  i nie miałem do tego problemu, po chwili włazisz na forum do nas i skarżysz się że Sysek tamto/sramto i owamto zrobił to tak samo jak byś poszedł do nauczycielki i naskarżył się na ucznia = Dziecinada.

@ RIDE!  z tego co mi wiadomo to brooklyn ci nie pozwolił udostępniać rozmów, hmm zamieszczę rozmowę.

sWwI3pC.png

mówimy o tym bagnie:

o fuzji nikt nic nie mówił ale to zdjęcie mówi samo za siebie więc kłamstwo twoje idzie na jaw, dlaczego ma zamknąć forum? z jakiej to przyczyny? i dlaczego ma sprzedać akurat tobie forum?

na koniec:

czekam na te argumenty teraz o tych plotach na sieć czyli o syfie, wyzywaniu i itp. bo chwilowo bazuje to u was że macie błędy i syf oraz brak zabezpieczeń

które są wystawione w wątku, cytuję:

to tyle, poukładaj sobie wszystko w głowie i skontaktuj się prywatnie bo chwilowo na obydwojgu wychodzimy na idiotów a głównie ty i te forum gówno warte.

Nie, to Ty wychodzisz na idiotę 🙂  rzucasz argumenty z dupy, spinasz się ze udostępniam moje rozmowy z kimś xD straszne, tu ludzie pesele udostępniają a Ty mi o rozmowach wyjeżdżasz xD i na mygo tez by nie było problemu z tymi rozmowami, gwarantuje. Nadal nie widzę, gdzie pisałem o fuzji, chciałem broklyna, Ciebie na pewno nie, Ty już masz odpowiednia rangę ma moim forum. Odkleilo Ci się cos i to niezle.

ps. Te gowno warte forum robi w 1 dzień lepsze wyniki niż wasze w miesiąc  🙂

Edytowane przez RIDE!
  • Like 1
  • Haha 1

Cześć, z racji tego że nasze forum - EH zostało poruszone w tym temacie to się wypowiem. Zaczynając może od początku i od najważniejszej kwestii. Osoba która chodzi po innych sieciach i wypowiada się negatywnie na temat tej o której jest ten wątek nie jest  członkiem administracji forum tak jak to mówi spora część z was. Nikt z członków administracji nie ma żalu do Miley, która przeszła na konkurencyjną sieć. Dostała lepszą ofertę co do rangi, ale przede wszystkim do rozwinięcia swojego serwera to z niej skorzystała - logiczne.

Jako administracja chcemy przeprosić osoby, które ucierpiały na całej tej "pseudo dramie". Konsekwencje co do osoby, która robi tę "trzodę" bo inaczej nie można tego nazwać zostaną wkrótce wyciągnięte. 

• Like 1

W dniu 4.06.2022 o 17:42, RIDE! napisał:

jakotakie doświadczenie w prowadzeniu sieci ma, oraz 2 fajne serwerki

No widać to po OnlyAWP. Stawka 200 na goboostingu, a na serwer wgrana przestarzała, darmowa paczka. Bardzo fajny serwer.

- przestarzały plugin Weapons Skins;

- brak rękawiczek, agentów;

- na serwer wgrane 5 syfiastych res'ów, które każdy booster (czyli jedyne osoby tam grające) próbuje wyłączyć, jednakże jest to niemożliwe sposobami dostępnymi na każdym normalnym serwerze;

- pula 5 map, które idą po kolei, co 10 minut. Nie ma nominowania map, rtv;

- na serwerze włączone jest wyrzucanie graczy przez głosowanie (domyślne, cs'owe), więc niedojebana społeczność serwera dla zabawy wyrzuca innych graczy;

- na serwerze funkcjonują dwa systemy rankingowe - rankme oraz plugin Mesharskiego. Rangi w tabeli wyświetla ten drugi, ale !top czy statystykami zajmuje się rankme. Na chuj ten "licencjonowany" plugin Meshara, co chwilę spamujacy jakimś powiadomieniem na czacie?

W dniu 4.06.2022 o 18:43, RIDE! napisał:

1.jpg

2.jpg

Gratuluję, topka graczy GT idealnie pokazuje przyszłość tego serwera. Tylko boosterzy tam grają i przestaną w momencie, kiedy nie będzie dobrej stawki.

Widzę również, że wleciał nowy styl @ RIDE!

Screenshot_2022-06-06-09-11-35-61.thumb.jpg.de0bfc3c39ad84415c2c2c82672ea99e.jpg

Edytowane przez Fabko

Nie miałem styczności z tym forum, ale wnioskując z waszych wypowiedzi, sądzę że nie jest za bardzo dobrze. Ilość administracji zbyt wielka oraz poziom, kultura poszczególnych osób na niskim poziomie. Prezentują się w marny sposób, a do tego stopka Fragujemy 🙂

• Haha 1
  • Zdziwiony 1

20 godzin temu, Slodzik napisał:

Nie miałem styczności z tym forum, ale wnioskując z waszych wypowiedzi, sądzę że nie jest za bardzo dobrze.

Czyli wbijasz tutaj do tematu nie znając kompletnie sytuacji i masz jeszcze czelność wypowiadać się o czymś, o czym nie masz pojęcia?

Prezentują się w marny sposób, a do tego stopka Fragujemy 🙂

Rozumiem, że zazdrościsz? 😉 Swoją drogą, panie spostrzegawczy, nie wiem czy zauważyłeś, ale po zmianie stylu nie widniejemy u nich jako partnerzy. Chyba, że Ci chodzi o nas, ale zapewne nie, ponieważ to @ daffyy wcześniej napisał o stopce Fragujemy więc to tym bardziej sugeruje, że wypowiadasz się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia. W sumie mnie to nie dziwi, bo wystarczy dać prowokacyjny tytuł newsa by ludzie nie tylko zabierali głos, ale i atakowali siebie nawzajem nawet, jeśli po otwarciu strony na dole widnieje napis "ten tekst został napisany żartobliwie, nie bierzcie tego na poważnie".

Ilość administracji zbyt wielka

I tu masz rację, ale to nie jest domena tylko i wyłącznie Psychasiada, ale i wielu innych sieci serwerów, które lecą w ilość a nie jakość. Osobiście nigdy nie rozumiałem i nie zrozumiem logiki działania "Junior Admina", bo nazwa sugerować powinna ewentualnie nową osobę w administracji, a często jest tak, że ona siedzi na tym stanowisku ponad rok czy dwa lata, a ma niejednokrotnie takie same uprawnienia co Administrator. A skoro o nim mowa, to jedyne zastrzeżenie, jakie mamy do Psychasiada to Archonek, który powinien za te wszystkie akcje być wykluczony ze społeczności.

W dniu 3.06.2022 o 20:54, daffyy napisał:

Lista adminstracji i fragujemy w stopce już wszystko mówi xD 

Dokładnie tak! Mówi również o tym, że jesteśmy stabilnym i dobrze prosperującym projektem, któremu nie zagraża jakiś czubek podający się za 36 latka 🙂 Swoją drogą czy to nie czasem Ty go zbanowałeś na Discordzie hejterzycs za jego ekhm... hipokryzję?

PS. Proszę nie wciągajcie nas do tej pseudo-dramy - od jakichkolwiek dram staramy się trzymać z daleka od przeszło 10 lat i to niezależnie czy jesteśmy z kimś zaprzyjaźnieni.

Edytowane przez CalaPrawda

• Administrator
3 minuty temu, CalaPrawda napisał:

Czyli wbijasz tutaj do tematu nie znając kompletnie sytuacji i masz jeszcze czelność wypowiadać się o czymś, o czym nie masz pojęcia?

Rozumiem, że zazdrościsz? 😉 Swoją drogą, panie spostrzegawczy, nie wiem czy zauważyłeś, ale po zmianie stylu nie widniejemy u nich jako partnerzy. Chyba, że Ci chodzi o nas, ale zapewne nie, ponieważ to @ daffyy wcześniej napisał o stopce Fragujemy więc to tym bardziej sugeruje, że wypowiadasz się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia. W sumie mnie to nie dziwi, bo wystarczy dać prowokacyjny tytuł newsa by ludzie nie tylko zabierali głos, ale i atakowali siebie nawzajem nawet, jeśli po otwarciu strony na dole widnieje napis "ten tekst został napisany żartobliwie, nie bierzcie tego na poważnie".

I tu masz rację, ale to nie jest domena tylko i wyłącznie Psychasiada, ale i wielu innych sieci serwerów, które lecą w ilość a nie jakość. Osobiście nigdy nie rozumiałem i nie zrozumiem logiki działania "Junior Admina", bo nazwa sugerować powinna ewentualnie nową osobę w administracji, a często jest tak, że ona siedzi na tym stanowisku ponad rok czy dwa lata, a ma niejednokrotnie takie same uprawnienia co Administrator. A skoro o nim mowa, to jedyne zastrzeżenie, jakie mamy do Psychasiada to Archonek, który powinien za te wszystkie akcje być wykluczony ze społeczności.

Dokładnie tak! Mówi również o tym, że jesteśmy stabilnym i dobrze prosperującym projektem, któremu nie zagraża jakiś czubek podający się za 36 latka 🙂 Swoją drogą czy to nie czasem Ty go zbanowałeś na Discordzie hejterzycs za jego ekhm... hipokryzję?

Jedyną osobę jaką zbanowałem to Player z cs-c bo się trochę odkleił a nawet mocno 😄

Do poprawy macie

Spoiler

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Zapewne i tak w krótkim czasie ktoś z was wkurwi grzegorza wirkusa i wyebie forumek tak jak jego ego 😄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.