Witaj gościu!

Musisz być zalogowany, aby móc w pełni korzystać z forum! Jeśli nie masz jeszcze u nas konta, możesz się zarejestrować, klikając poniższy przycisk.

Skocz do zawartości

[Opinia] ErrorHead.pl

Hardcore
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dalej jest ściekiem. Dzieciaki w administracji, brak organizacji i ogarnięcia. Serwery pozostawiają wiele do życzenia bo nawet ich rozkręcić nie umieją. A administracji będzie zaraz więcej niż użytkowników. Co szkodzi zrzucić się na reklamę? Mając taka ekipę to nie jest trudne

Edytowane przez Pola

2 godziny temu, Pola napisał:

Dalej jest ściekiem. Dzieciaki w administracji, brak organizacji i ogarnięcia. Serwery pozostawiają wiele do życzenia bo nawet ich rozkręcić nie umieją. A administracji będzie zaraz więcej niż użytkowników. Co szkodzi zrzucić się na reklamę? Mając taka ekipę to nie jest trudne

Skąd takie domniemanie, że to są "dzieciaki" xD?

• Haha 1

30 minut temu, Pola napisał:

Bo sam chupa ma 14 lat?

Czyli ewidentnie coś zawiodło w zdobywaniu informacji 😄

A druga sprawa to uważasz, że Administracji więcej niż użytkowników ? Najpierw sprawdź sobie forum, doinformuj się i później pisz głupoty ;d

Edytowane przez localhost
  • Like 1
  • Haha 1

55 minut temu, localhost napisał:

Czyli ewidentnie coś zawiodło w zdobywaniu informacji 😄

A druga sprawa to uważasz, że Administracji więcej niż użytkowników ? Najpierw sprawdź sobie forum, doinformuj się i później pisz głupoty ;d

Może osoby mi się powaliły ale wiem ze maja 14 latka w administracji i nie ładnie to tak ukrywać, wstydzicie się tego?:( zamist tu siedzieć to sobie ogarnijcie serwery bo kupowanie boosta na gobosting za 200 kredytów i opróżnianie sobie ich w ciągu 10 minut dobrze o was nie świadczy.

Edytowane przez Pola

To będzie moja ostatnia wypowiedź na ten temat, bo szkoda mi czasu na ciebie.

Pierwsza sprawa - dzieciaki w administracji. Obliczając średnią wieku wszystkich osób będących w administracji (6) wychodzi, że średnia wieku wynosi 22 lata. Najmłodsza osoba ma 16 lat.

Dodatkowo od siebie dodam, że nie widzę problemu w tym, aby w administracji były młode osoby. Osobiście wolę ogarniętego 13 latka, niż osobę pełnoletnią której dojrzałość jest potwierdzona tylko na papierze. 

Druga sprawa - Najpierw zarzuciłeś nam, że nie potrafimy zrzucić się na reklamę i rozkręcić serwerów, a w drugiej wypowiedzi już napisałeś, że dajemy wysoką stawkę reklamy. Gdzie tu sens i logika w twoich wypowiedziach?

Nasza stawka na wspomnianym przez ciebie goboostingu nigdy nie wynosiła więcej niż 140 kredytów. Ponadto skąd możesz wiedzieć jak szybko opróżniamy sobie kredyty skoro nie masz do niego wglądu? 

Nie musisz nam zaglądać do kieszeni, zaręczam 😉

Trzecia sprawa - więcej administracji niż ludzi na forum. W chwili odpowiadania na twoje wyimaginowane rzeczy, forum odwiedziło 50 użytkowników przez 48 godziny. Z czego sześć z nich to administracja. 

Czwarta sprawa - jeśli chodzi o DDOS'y, to były one, gdy na forum rządziły totalnie inne osoby. Nikt z obecnej administracji nie bawi się w tego typu rzeczy.

Podsumowując -  @ Pola jak już chcesz się wypowiadać na jakiś temat to najpierw upewnij się czy masz rację. "nie wiem, ale się wypowiem".

Co ty pierdolisz xdddd Weź sobie jeszcze raz przeczytaj co napisałem galganie. Macie kasę na reklamę a tracicie ją w ciągu 10 minut. Bo widzę ze nie raz ustawianie 200 kredytów zeby tylko na wasz chuja warty serwer na sile ludzie wbili. Serwer widnieje max 10 minut i potem już nie widać go na liście do końca dnia, a jak jest to już bardzo mała stawka bo chyba funduszy brak. Widać zreszta po gt ze to jest tylko chwilowy wzrost graczy powodowany gobostingiem xddd a No i omijając krejzola, który o byle gowno się wkurwia. Siec długo nie pociągnie na pewno, pzdr  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.