Witaj gościu!

Musisz być zalogowany, aby móc w pełni korzystać z forum! Jeśli nie masz jeszcze u nas konta, możesz się zarejestrować, klikając poniższy przycisk.

Skocz do zawartości

Poszukujemy serwerow

Czycha
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, masz serwer nie masz sieci?

dobrze trafiles, otwieram swoja siec serwerow pod counter strike 1.6/Go

oraz serwery gta/mc 

co oferujemy?

-amxbans

-sourcebans

-wlasny dzial

-pomoc techniczna przy serwerach

-sklep pod serwer9EAA3531-DD2D-4635-9293-03187B08FBC7.thumb.png.5ff5d84aaf2ecbc2f0825c6a7a55075f.png

• Like 1

10 godzin temu, TerryPerryLeidi napisał:

Kurwa inne logo na plakacie, inne logo na forum inne logo na avatarach, jakiś ty jest przyjebany psie 

Jedynie co możesz zaoferować to robienie loda za darmo na A4

Screenshot_36.png.0945b593adfce08ed09062b38c0ad1a2.png

Takie teksty zostaw sobie dla kolegów, co do avatara to avatar długi czas mam ustawiony, banner reklamowy jest bo nie było nowego, zamiast siedziec tłustą dupą przed kompem i krytykować/wyzywać innych to zajmij sie swoim życiem.

Radomiak weź ty w końcu daj sobie spokoj z internetami, nie dość że jesteś naczelnym pośmiewiskiem, to jeszcze z chujem na rozumy się zamieniłeś. 🤣

Ilu osobom jeszcze podpierdolisz nick?  Internet nie zapomina, nie zatuszujesz przeszłości zmieniając nick i udając debila
image.png.791631e6b63705b9cda2b5b7e13fac8d.png

Ciekawa ta Holandia xDD Ty żes Holandie tylko na filmach widział 🤣
Radom to nie Holandia.

Powiedz mi, swoje forum też wypierdolisz i dasz w index Hacked By AnonTeam xd? ponoć wypierdolenie swojego forum to wstęp do profesjonalnego hackingu 😂🤣

9 godzin temu, tikitaki napisał:

Radomiak weź ty w końcu daj sobie spokoj z internetami, nie dość że jesteś naczelnym pośmiewiskiem, to jeszcze z chujem na rozumy się zamieniłeś. 🤣

Ilu osobom jeszcze podpierdolisz nick?  Internet nie zapomina, nie zatuszujesz przeszłości zmieniając nick i udając debila
image.png.791631e6b63705b9cda2b5b7e13fac8d.png

Ciekawa ta Holandia xDD Ty żes Holandie tylko na filmach widział 🤣
Radom to nie Holandia.

Powiedz mi, swoje forum też wypierdolisz i dasz w index Hacked By AnonTeam xd? ponoć wypierdolenie swojego forum to wstęp do profesjonalnego hackingu 😂🤣

W dupie byłeś gowno widziałeś, to że nigdy nie byłeś w innym kraju i masz ból dupy to już nie mój problem i skończ już.

Widać twoj tok myślenia, znasz mnie w ogole w realu, że takie farmazony pierdolisz?

Poszczekaj sobie dalej,

Bo ból dupy masz.

Edytowane przez DeniseK
  • Haha 1

Mimo, że chłop na każdym kroku zostaje wyjaśniony to dalej myśli, że błyszczy i poci się pisząc swoje bzdety :kekw:

Dominiku, weź już skończ z tymi forami i zajmij się może lepiej czymś pożyteczniejszym, już wiele razy próbowałeś rozwinąć sieć tak to się cały czas przechwalałeś, że jaki to ty dobry w rozwijaniu forum jesteś, że dużo użytkowników będziesz mieć etc, a wyszło to tak, że miałeś bardzo mało użytkowników aktywnych na forum przez co zamknąłeś sieć. Tak samo śmieszne są te twoje kłamstwa jak piszesz, że wydasz 1k w reklame, a kiedy przychodzi co do czego to kłamiesz pisząc "nie dostałem wypłaty", "nie mam kasy już" czy coś takiego. Masakra.

• Like 2

1 godzinę temu, DeniseK napisał:

W dupie byłeś gowno widziałeś, to że nigdy nie byłeś w innym kraju i masz ból dupy to już nie mój problem i skończ już.

Widać twoj tok myślenia, znasz mnie w ogole w realu, że takie farmazony pierdolisz?

Poszczekaj sobie dalej,

Bo ból dupy masz.

Dobry pies, dał głos! hau hau! a teraz do budy waruj bo koryta nie dostaniesz.

Ty w innym kraju byłes, ale tylko w myślach xDD
Nie musze ciebie osobiście znac, dałeś się wystarczająco amatorze poznac w internecie ludziom, ktorym to groziłeś, że im forum wypierdolisz. Niżej  masz kilka swoich wypocin, którymi się skompromitowałeś.
https://mygo.pl/topic/43985-reklamacja/page/2/

UTOPIAFPS.PL

Witam,mam na imię Dominik Pochodzę z województwa Mazowieckiego mam lat 18 mój wzrost 180cm lubię gry komputerowe i aktualnie też potrafie hakować i chyba tyle z mojej...
WWW.FACEBOOK.COM

Sieh dir auf Facebook Beiträge, Fotos und vieles mehr an.

Twój kolejny profil na fb, podszywka jak zwykle, bo jedyne co potrafisz to co x czasu zmieniać tożsamość kradnąc przy tym czyjąś, tak jak to robiłeś np. 
-D0naciak
-MaliK
+ ile razy na mygo (przykład jeden z wielu) na 2 lub 3 konta pisałeś? 
Powiedz mi, napierdalają cie szpadlem w ten pusty łeb w domu? czy masz problem z osobowością? jakieś rozdwojenie jaźni?

btw.

197210740_120939356838510_34772348977352

xDDDD 

xdd.JPG.e7be0a8391e5f283fbca0d094c25ae67
ależ ty groźny xD aż ze strachu klocek w dupie sie chowa

Jak to przedmówca powiedział  "Dominiku, weź już skończ z tymi forami i zajmij się może lepiej czymś pożyteczniejszym" 
Dokładnie, zajmij się czymś innym, np. zbieraniem znaczków, hodowlą jedwabników, lub napierdalaniem łbem w ściane.

Edytowane przez tikitaki
  • Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.